Brandaovi hrozí za úder hlavou do Mottu osemmesačný podmienečný trest

NETKY.SK • 27 November 2014, 13:56 • 2 min
Brandaovi hrozí za úder hlavou do Mottu osemmesačný podmienečný trest

PARÍŽ - Francúzsky štátny žalobca požiadal parížsky súd, aby udelil futbalistovi Bastie Brandaovi osemmesačný podmienečný trest plus pokutu 15-tisíc eur za úder hlavou do Thiaga Mottu po augustovom ligovom dueli proti Parížu St. Germain. Podľa agentúry AP by mal byť verdikt súdu známy v najbližších hodinách.

slovakia

left justify in out

Brandao si v inkriminovanom zápase po prehre 0:2 počkal na Mottu v tuneli medzi hracou plochou a šatňami. Následne mu uštedril "hlavičku", ktorou zlomil talianskemu stredopoliarovi PSG nos. Brandao už pred týždňom neuspel s odvolaním sa voči šesťmesačnému dištancu, ktorý dostal od Francúzskej futbalovej federácie. Brazílčan tak nemôže hrať až do februára 2015.

 

Brandao už v minulej sezóne dostal dištanc na tri duely za úder lakťom do iného hráča parížskeho veľkoklubu Yohana Cabayeho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies