Brandao neuspel s odvolaním sa proti šesťmesačnému dištancu

NETKY.SK • 20 November 2014, 18:23 • 2 min
Brandao neuspel s odvolaním sa proti šesťmesačnému dištancu

PARÍŽ - Futbalový útočník francúzskej Bastie Brandao neuspel s odvolaním sa voči šesťmesačnému dištancu, ktorý dostal za úder hlavou do Thiaga Mottu po augustovom ligovom dueli proti Parížu St. Germain. Motta mal po incidente zlomený nos.

slovakia

left justify in out

Odvolacia komisia Francúzskej futbalovej federácie vo štvrtok potvrdila trest pre Brandaa. "Brazílsky útočník tak nemôže hrať až do februára 2015," cituje agentúra Reuters z oficiálneho vyhlásenia klubu z Bastie.  Brandao si v inkriminovanom dueli po prehre 0:2 počkal na Mottu v tuneli medzi hracou plochou a šatňami. Následne mu uštedril "hlavičku", po ktorej začala talianskemu stredopoliarovi PSG tiecť krv z nosa. Prezident PSG Nasser Al-Khelaifi žiadal doživotný trest pre Brandaa, ktorý už v minulej sezóne dostal dištanc na tri duely za úder lakťom do iného hráča parížskeho veľkoklubu Yohana Cabayeho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona