Brady chce mamu aspoň na Super Bowle

NETKY.SK • 2 Február 2017, 11:17 • 2 min
Brady chce mamu aspoň na Super Bowle

HOUSTON - Tom Brady v nedeľu nastúpi na siedmy Super Bowl vo svojej hviezdnej kariére hráča amerického futbalu a nič si neželá viac ako rozdávať presné prihrávky pred zrakom svojej matky.

slovakia

left justify in out

Galynn Bradyová v tejto sezóne NFL pre chorobu nevidela na vlastné oči ani jeden zápas svojho syna. Jej zdravotné problémy priznal Brady len tento týždeň. "Je to naša súkromná záležitosť. Nezostáva mi len veriť, že nedeľa bude veľkým zážitkom pre všetkých. Máme za sebou ťažký rok. Každá rodina si niečo vytrpela, tá moja za mnou vždy neoblomne stála. V nedeľu ju chcem spraviť šťastnou," povedal rozohrávač New England Patriots pred zápasom s Atlantou Falcons.


Tridsaťdeväťročný quarterback získal Trofej Vincea Lombardiho už štyrikrát, trikrát ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča prestížneho súboja.


"Bude to špeciálny moment. Vždy takým bol. Tento rok je to ešte výnimočnejšie," vyhlásil líder ofenzívy Patriots, ktorý začal sezónu NFL štvorzápasovým dištancom za účasť v afére "Deflategate" s podhustenými loptami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies