Bradley obhájil titul vo welterovej váhe organizácie WBO

NETKY.SK • 8 November 2015, 10:48 • 2 min
Bradley obhájil titul vo welterovej váhe organizácie WBO

LAS VEGAS - Americký pästiar Timothy Bradley obhájil v sobotu v nevadskom Las Vegas titul vo welterovej hmotnostnej kategórii verzie WBO, keď v deviatom kole knokautoval krajana Brandona Ríosa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Bradley mal počas celého súboja navrch, využíval svoju rýchlosť a boxerské schopnosti na získavanie kola za kolom. V deviatom zasadil najprv súperovi ľavý hák do tela a neskôr ho ešte zasypal spŕškou úderov. Bradley má bilanciu 33 víťazstiev z 36 zápasov. Boxer s prezývkou "Desert Storm" môže byť jedným zo súperov Mannyho Pacquiaa v rozlúčkovom zápase 9. apríla 2016.


V rámci toho istého večera obhájil dvojnásobný olympijský šampión (Peking 2008, Londýn 2012) Vasiľ Lomačenko opasok organizácie WBO v perovej hmotnostnej kategórii, keď zdolal Mexičana Romula Koasichu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies