Bradley Cooper zažaloval magazín Oops!

NETKY.SK • 11 Jún 2015, 12:43 • 2 min
Bradley Cooper zažaloval magazín Oops!

LOS ANGELES - Americký herec Bradley Cooper podal žalobu na francúzsky magazín Oops!, ktorý minulý mesiac publikoval článok o jeho údajnom vzťahu s ruskou modelkou Irinou Shayk.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný rodák z Philadelphie v súdnych dokumentoch tvrdí, že sa o romániku so Shayk nikdy verejne nevyjadril, a magazín preto porušil jeho právo na súkromie. Podľa francúzskej legislatívy totiž nesmú médiá zverejňovať informácie zo súkromia celebrít. Cooper preto od magazínu žiada odškodné 11-tisíc eur a tiež uhradenie súdnych a právnických poplatkov.


Majiteľ magazín Oops! Frédéric Truskolaski pre portál Gossip Cop uviedol, že ho táto žaloba prekvapila. "Nerozumieme, prečo nás Bradley Cooper žaluje. Náš článok vychádza z informácií španielskeho magazínu Hola!, ktoré jasne dokazujú, že Bradley a Irina spolu trávia čas," uviedol Truskolaski, ktorého časopis okrem Coopera prednedávnom zažaloval aj Leonardo DiCaprio. Ten žiada verejné ospravedlnenie a odškodné vo výške 18-tisíc eur za článok, podľa ktorého čaká dieťa s barbadoskou speváčkou Rihannou.


Bradley Cooper začínal hereckú kariéru v divadle, neskôr získal viacero menších seriálových úloh. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka seriálu Alias (2001 - 2006). Zahral si aj v snímkach Ako uloviť družičku (2005), Lemra lemravá (2006), Yes man (2008), Vo štvorici po opici (2009), A-Team: Posledná misia (2010), Vo štvorici po opici 2 (2011), Všemocný (2011), Udri a zdrhni (2012), Terapia láskou (2012), Vo štvorici po opici 3 (2013), Špinavý trik (2013) či Americký ostreľovač (2014). Prepožičal tiež hlas Rocketovi v komiksovke Strážcovia Galaxie (2014). Za výkony vo filmoch Terapia láskou, Špinavý trik a Americký ostreľovač ho nominovali na Oscary, pričom za posledný menovaný získal nomináciu aj ako jeden z producentov v kategórii Najlepší film.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona