Bradley Cooper o sebe hovorí, že je beznádejný romantik

NETKY.SK • 19 Máj 2013, 09:06 • 2 min
Bradley Cooper o sebe hovorí, že je beznádejný romantik

BRATISLAVA - Americký herec Bradley Cooper priznal, že je beznádejný romantik. V rozhovore pre denník Daily Mirror tiež prezradil, že kľúčom k úspešnému partnerského vzťahu je podľa neho priateľstvo.

slovakia

left justify in out

"Pokladám sa za romantika. Milujem spoločnosť skvelej ženy. Myslím si, že vzťahy najlepšie fungujú vtedy, keď k sebe dvaja ľudia pristupujú nenútene a je medzi nimi harmónia, ktorá je hlbšia ako samotná fyzická príťažlivosť," vyjadril sa. "Neexistuje nič lepšie ako cítiť takýto druh blízkosti," dodal. Tridsaťosemročný Cooper momentálne randí s dvadsaťročnou britskou modelkou Suki Waterhouse a za sebou má napríklad vzťah s herečkami Zoe Saldana a Renée Zellweger. Pre Daily Mirror povedal aj to, že sa zvykne inšpirovať romantickými scénami z filmov. "Pozeraním filmov som sa veľa naučil," vyhlásil.

Bradley Cooper začínal svoju hereckú kariéru v divadle, neskôr získal viacero menších seriálových úloh. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka seriálu Alias (2001 - 2006), kde stvárnil Willa Tippina, najlepšieho kamaráta Sydney Bristow. V roku 2005 si zahral po boku Owena Wilsona a Vincea Vaughna v romantickej komédii Ako uloviť družičku. Diváci ho mohli vidieť aj v snímkach Lemra lemravá (2006), Yes man (2008), Vo štvorici po opici (2009), A-Team (2010), Vo štvorici po opici 2 (2011) či v trileri Všemocný (2011). Vlani sa objavil v akčnej komédii Udri a zdrhni, romantickej dráme The Words, krimidráme Za borovicovým hájom a v dramédii Terapia láskou režiséra Davida O. Russella. Za tento herecký výkon ho nominovali na Oscara, cenu BAFTA, Screen Actors Guild Award či Zlatý glóbus. V roku 2011 ho magazín People vyhlásil za najsexi muža na svete. 

Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies