Bradford City je špecialistom na penalty, Arsenal v pohári končí

NETKY.SK • 12 December 2012, 11:41 • 2 min
Bradford City je špecialistom na penalty, Arsenal v pohári končí

Bradford City je špecialistom na penalty, Arsenal v pohári končí - Futbal Štvrtoligový anglický futbalový klub Bradford City sa postaral o obrovské prekvapenie, keď v utorňajšom štvrťfinále Ligového pohára vyradil Arsenal Londýn v penaltovom rozstrele. ri

slovakia

left justify in out

imgŠtvrtoligový anglický futbalový klub Bradford City sa postaral o obrovské prekvapenie, keď v utorňajšom štvrťfinále Ligového pohára vyradil Arsenal Londýn v penaltovom rozstrele.

riadnom hracom čase aj po predĺžení svietilo na tabuli skóre 1:1, v lotérii mali viac šťastia domáci a vyhrali ju 3:2.

Kouč Bradfordu Phil Parkinson mal z postupu veľkú radosť. Jeho tím sa stáva špecialistom na penaltové rozstrely, toto bol už deviaty úspešný v rade. 

"Niekto povie, že sme postúpili so šťastím vďaka lepšie zvládnutému rozstrelu. Pravda je však taká, že sme boli tri minúty od víťazstva v riadnom hracom čase a preto je postup môjho tímu zaslúžený. Celé mesto je hore nohami, chlapci si užijú tento úspech, ale už myslíme na ďalšie zápasy," povedal Parkinson.

Negatívnym hrdinom večera bol obranca "kanonierov" Thomas Vermaelen, ktorý za stavu 2:3 pre Bradford mohol v penaltovom rozstrele vyrovnať, ale nedal.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies