Brad Pitt a Angelina sa presťahujú do JAR: Chcú sa tam aj zosobášiť!

NETKY.SK • 1 Február 2014, 07:51 • 2 min
Brad Pitt a Angelina sa presťahujú do JAR: Chcú sa tam aj zosobášiť!

JOHANNESBURG- Americký herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie sa dočasne presťahuje do Juhoafrickej republiky, ale iba na čas nakrúcania snímky, na ktorej Brad Pitt spolupracuje s Georgeom Clooneym.

slovakia

left justify in out

Dvojica si už v Sandhurste, predmestí Johannesburgu, prenajala dom, informovali miestne printové médiá, pričom bude platiť mesačné nájomné vo výške 7000 amerických dolárov, čo je v JAR vnímané ako mimoriadne vysoká suma.

Predbežne nie je jasné, či si pár vezme na juh čierneho kontinentu so sebou aj šesticu detí. Obaja sa už v minulosti dlhší čas zdržiavali v Namíbii, kde Angelina v máji 2006 porodila ich prvé spoločné dieťa a kde miestne úrady ponúkli dvojici občianstvo pre ich dcérku Shiloh Nouvel.

Ako dnes s odvolaním sa na nemenované americké zdroje informoval internetový server lifeissavage.com, dvojica plánuje v JAR rozprávkovú vianočnú svadbu v nemenovanej dedinke neďaleko Johannesburgu. Túto správu však žiadne oficiálne zdroje nepotvrdili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies