Brad Pitt a Angelina Jolie sa dohodli na dočasných podmienkach starostlivosti o deti

NETKY.SK • 1 Október 2016, 07:32 • 2 min
Brad Pitt a Angelina Jolie sa dohodli na dočasných podmienkach starostlivosti o deti

LOS ANGELES - Rozvádzajúci sa manželia Angelina Jolie a Brad Pitt dosiahli dohodu o dočasnej starostlivosti o svojich šesť detí.

slovakia

left justify in out

Na základe dohody bude mať Pitt možnosť deti navštevovať.

 

Dva zdroje oboznámené s prípadom pre agentúru AP uviedli, že táto dohoda má platiť tri týždne. Prvé Pittovo stretnutie s deťmi má pritom monitorovať terapeut, ale nemusí to tak byť aj na ďalších schôdzkach.

 

Obaja herci súhlasili aj s individuálnymi návštevami v manželskej poradni.

 

Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod pred dvoma týždňami. Jej advokát vysvetlil, že svoje rozhodnutie urobila kvôli "zdraviu rodiny".

 

Agentúra AP uviedla, že americký Federálny úrad pre vyšetrovanie teraz zhromažďuje dôkazy o Pittovom správaní počas letu zo 14. septembra, ktorý absolvoval súkromným lietadlom s celou rodinou.

 

Hoci filmové hviezdy boli spolu 12 rokov, zosobášili sa až v auguste 2014. Mali malú súkromnú svadbu na zámku Miraval v obci Correns vo francúzskom regióne Provensalsko. Ich deti na obrade niesli prstene a rozhadzovali lupene kvetov. Sobáš oznámili verejnosti až o niekoľko dní.

 

Majú šesť deti: 15-ročného Maddoxa, 12-ročného Paxa, 11-ročnú Zaharu, desaťročnú Shiloh a osemročné dvojčatá Knoxa a Vivienne.

 

Pre Pitta sa končí druhé manželstvo; predtým bol ženatý s herečkou Jennifer Anistonovou známou z televízneho seriálu Priatelia. Jolie Pitt bola v minulosti vydatá za amerického herca Billyho Boba Thorntona a za anglického herca Jonnyho Leeho Millera.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies