Brabenec zostáva vo Zvolene, na skúške kanadskí bratia

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 15:01 • 2 min
Brabenec zostáva vo Zvolene, na skúške kanadskí bratia

ZVOLEN - Bratská dvojica Shane a Kyle Heffernanovci sa v najbližšom období bude uchádzať o zmluvu v slovenskom extraligovom klube HKM Zvolen.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web mužstva spod Pustého hradu. Vo štvrtok predpoludním bol dvojicu útočníkov na viedenskom letisku vyzdvihnúť športový riaditeľ HKM Miroslav Klein. Zaujímavosťou je, že pre dvadsaťšesťročného Shana to nebude prvý kontakt so zvolenským hokejom. Rodák z ontárijského Kitcheneru totiž v ročníku 2012/2013 krátko pôsobil v konkurenčnej Žiline a jeden zo siedmich duelov na Slovensku odohral aj na ľade Zvolena. V predchádzajúcej sezóne hral v Bielorusku za Vitebsk a vo Švédsku za Osby. Jeho o rok mladší brat pôsobil tiež v Osby aj v inom švédskom meste Furudal.

 

Vo Zvolene definitívne zostáva skúsený útočník Kamil Brabenec. "S Kamilom je všetko dohodnuté. Zmluvu podpíšeme v pondelok, keď sa bude hlásiť trénerovi," povedal pre klubový web generálny manažér Milan Čanky. Brabenec je súčasťou zvolenského družstva už od leta 2011 po príchode z Komety Brno. 

 

Podľa denníka Šport je známe aj meno asistenta hlavného trénera Josefa Tureka. Od 1. augusta by sa ním mal stať Slavomír Chlebec, ktorý v minulosti pracoval na poste hlavného kouča Žiliny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies