Bozkávanie sa v aute skončilo nehodou: Párik spadol z výšky 14 metrov

NETKY.SK • 19 September 2017, 13:23 • 2 min
Bozkávanie sa v aute skončilo nehodou: Párik spadol z výšky 14 metrov

Rande novozélandského páru nedopadlo podľa predstáv, skončilo sa vážnou nehodou.

slovakia

left justify in out

Simon Hartnoll si so svojou priateľkou urobili romantický večer vo dvojici. Rozhodli sa, že si zájdu na večeru a následne mali v úmysle dať si v ďalšom podniku drink. Ich plány sa však náhle zmenili, kde sa Simonove auto zrútilo zo 14 metrovej výšky budovy parkoviska.

 

Po tom, čo zaľúbenci nasadli do auta na poschodovom parkovisku, aby sa premiestnili do baru, dopriali ešte niekoľko vrúcnych bozkov. Simon sa tejto chvíli natoľko oddal, až úplne zabudol, že sedí v automobile. Omylom stupil na plynový pedál a nešťastie bolo na svete.

 

Auto sa rozbehlo, nabúralo do betónového stĺpu, prerazilo oceľový plot a následne sa zrútilo z výšky 14 metrov priamo na ďalšie auto, v ktorom sedeli dve ženy. Pasažierky prekvapivo vyviazli bez zranení, vášnivý párik však dopadol horšie.

 

Simona a jeho priateľku okamžite previezli do nemocnice. Žena bola v kritickom stave, utrpela vážne poranenia hlavy, v dôsledku ktorých sa musela podrobiť operácii. Následne prišla o čuch, zrak na jednom oku a čiastočne tiež stratila pamäť. Okrem toho utrpela množstvo zlomenín.

 

Hartnoll si pri páde poranil chrbticu a zlomil niekoľko rebier. Polícia voči nemu vzniesla obvinenie z nedbalej jazdy.

 

Prípadom sa bude ďalej zaoberať súd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies