Boyd Holbrook si zahrá v treťom samostatnom filme o Wolverinovi

NETKY.SK • 9 Apríl 2016, 12:32 • 2 min
Boyd Holbrook si zahrá v treťom samostatnom filme o Wolverinovi

LOS ANGELES - V pripravovanej tretej snímke o mutantovi Wolverinovi si zahrá aj Boyd Holbrook. Tridsaťštyriročný herec, ktorý je známy zo seriálu Narcos (2015), má v novinke stvárniť hlavného antihrdinu. Titulnú postavu opäť zahrá Hugh Jackman.

slovakia

left justify in out

V úlohe Charlesa Xaviera diváci a diváčky znovu uvidia Patricka Stewarta. Nakrúcanie zatiaľ nepomenovaného filmu sa má začať v máji pod taktovkou Jamesa Mangolda. Scenár napísal David James Kelly. Snímka by mala prísť do amerických kín na budúci rok v marci.


Prvú samostatnú snímku o Wolverinovi s názvom X-Men Origins: Wolverine (2009) režíroval Gavin Hood. Päťdesiatdvaročný Mangold sa ujal réžie druhého filmu, ktorý prišiel do kín v roku 2013 pod názvom Wolverine. V oboch filmoch komiksového hrdinu s adamantiovou kostrou v nich, rovnako ako aj v ďalších snímkach o mutantoch X-Men, stvárnil spomínaný Jackman.


Boyd Holbrook je známy predovšetkým ako agent Steve Murphy zo seriálu Narcos o živote a vyšetrovaní drogového kráľa Pabla Escobara. Zahral si tiež v snímkach Milk (2008), Znova chuť žiť (2012), Stratené dievča (2014), Medzi náhrobnými kameňmi (2014) či v minisérii Krvavá vojna: Hatfieldovci a McCoyovci (2012). V minulosti bol zasnúbený s herečkou Elizabeth Olsen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona