Boy George je pripravený s Culture Club nahrať nový album

NETKY.SK • 13 November 2013, 12:15 • 2 min
Boy George je pripravený s Culture Club nahrať nový album

LONDÝN - Britský spevák Boy George prezradil, že s formáciou Culture Club plánuje nahrať nový album. Päťdesiatdvaročný hudobník to povedal v rozhovore pre britský denník Daily Mirror.

slovakia

left justify in out

"Áno, konečne som na to pripravený. Bude to úplne nová nahrávka. Nebudeme to však robiť z nostalgie. O reunione Culture Club sme hovorili už pred pár rokmi, ale nebol na to správny čas a posledných päť či desať rokov som riešil iné veci," vyhlásil a dodal, že jeho rozhodnutie nahrávať s kapelou prekvapilo bubeníka skupiny Jona Mossa. "Jon bol veľmi prekvapený, keď som mu povedal, že chcem dať kapelu opäť dokopy. Tento album chcem však urobiť v prvom rade kvôli sebe," povedal.

Culture Club vznikli v roku 1981 v Londýne. V 80. rokoch sa preslávili hitmi ako Do You Really Want to Hurt Me alebo Karma Chameleon. Boy George úspech skupiny však nezvládol a podľahol drogám, čo viedlo k viacerým stretom so zákonom. Skupina sa rozpadla v roku 1986, následne jej frontman odštartoval sólovú kariéru, pôsobil ako dídžej, založil si módnu značku B-Rude a dostal sa aj do väzenia. Zoskupenie sa vrátilo na scénu až o dvanásť rokov neskôr, no vydržali spolu štyri roky. Od roku 2011 sa formácia pokúša nahrať nový album. Na konte majú štúdiovky Kissing to Be Clever (1982), Colour by Numbers (1983), Waking Up with the House on Fire (1984), From Luxury to Heartache (1986) a Don't Mind If I Do (1999). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies