Boxerská asociácia nepotvrdila vyslovenie nedôvery jej prezidentovi

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 15:29 • 2 min
Boxerská asociácia nepotvrdila vyslovenie nedôvery jej prezidentovi

Moskva - Medzinárodná boxerská asociácia (AIBA) nepotvrdila vyslovenie nedôvery jej prezidentovi na moskovskom zasadnutí výkonného výboru. Ching-Kuo Wu dostal podľa informácií New York Times iba dva podporné hlasy, zatiaľ čo dvanásť bolo proti nemu.

slovakia

left justify in out

Taiwanský funkcionár stojí na čele AIBA už jedenásť rokov a od roku 2012 je člen exekutívy Medzinárodného olympijského výboru (MOV). V uplynulom období sa však riadiaca organizácia amatérskeho boxu dostala do finančných problémov a kritiku si vyslúžila aj za účasť profesionálov na olympijských hrách 2016 v brazílskom Riu de Janeiro.

 

V ruskej metropole sa rozhodovalo aj o dejiskách nasledujúcich šampionátov. Majstrovstvá sveta 2019 sa uskutočnia v Soči, MS 2021 aj svetový šampionát žien 2018 usporiada indické Dillí. MS žien 2019 budú v tureckom Trabzone. Moskva opäť privíta budúcoročný kongres členských federácií AIBA. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies