Boxer Wilder zdolal aj Arreolu, chce ďalšie opasky

NETKY.SK • 17 Júl 2016, 10:17 • 2 min
Boxer Wilder zdolal aj Arreolu, chce ďalšie opasky

NEW YORK- Americký boxer Deontay Wilder je v profesionálnom ringu stále nezdolaný. V noci na nedeľu obhájil titul majstra sveta v superťažkej hmotnostnej kategórii organizácie WBC, keď zdolal krajana Chrisa Arreolu technickým knokautom v 8. kole. Wilder dosiahol 37. víťazstvo za sebou, 36 z nich zaznamenal pred časovým limitom.

slovakia

left justify in out

Wilder mal pôvodne boxovať proti Rusovi Alexanderovi Povetkinovi, ktorý však neprešiel dopingovým testom. Tridsaťročný Američan uspel proti Arreolovi aj napriek tomu, že od 4. kola mal problémy s pravou rukou. Po súboji ho hospitalizovali v nemocnici s podozrením na zlomeninu ruky a natrhnutý biceps.

 

Wilder by v ďalšom zápase rád nastúpil proti jednému z dvojice šampiónov v superťažkej hmotnostnej kategórii Anthony Joshua, Tyson Fury. Prvý menovaný má opasok organizácie IBF, Fury je majstrom sveta vo verziách WBA (Super), WBO, IBO a The Ring. "Chcem unifikovať našu divíziu. Chcem opasky Furyho i Joshuu. Otázkou je, či sa chcú oni stretnúť so mnou. Som najlepší, zdolám každého," vyhlásil Wilder.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies