VIDEO Boxer Tomi KID Kovács sa so slzami v očiach rozlúčil s aktívnou kariérou

NETKY.SK • 18 December 2016, 21:45 • 2 min
VIDEO Boxer Tomi KID Kovács sa so slzami v očiach rozlúčil s aktívnou kariérou

GALANTA - V sobotu (17.12) večer sa v mestskej športovej hale v Galante uskutočnil boxerský galavečer s názvom Posledný gong, v rámci ktorého sa náš úspešný boxer Tomi KID Kovács rozlúčil s aktívnou kariérou.

slovakia

left justify in out

Známy boxer počas galavečera neskrýval dojatie. Tomi KID Kovács privolal do ringu už tretiu generáciu z rodiny, mladý Kristián KID Kovács ukázal svoje boxerské umenie a nastúpil na prvý duel medzi šestnásť povrazov. V ringu sa predviedli aj zverenci Tomiho KIDa z KO BOX CLUBU Galanta proti výberu z Maďarska. Svoje kvality ukázal aj Viliam Tanko, 12 násobný majster Slovenska, ktorý získal 3. miesto na Majstrovstvách EÚ a 3. miesto na Európskych hrách v Baku. Medzi pozvanými hosťami bol aj pán Janko Zachara, olympijský víťaz v boxe, ktorý bol pre Tomiho veľkým ľudským aj profesionálnym príkladom. Viac sa dozviete z našej reportáže:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies