Boxer Tim Bradley túži opäť byť majstrom sveta

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 17:53 • 2 min
Boxer Tim Bradley túži opäť byť majstrom sveta

CARSON - Americký profesionálny boxer Timothy Bradley sa 27. júna tohto kalendárneho roka v StubHub Center v kalifornskom Carsone stretne s krajanom Jessiem Vargasom.

slovakia

left justify in out

Bradley bude mať pri nástupe do ringu v hlave jedinú myšlienku - znovu získať opasok organizácie WBO vo welterovej hmotnostnej kategórii (do 66,7 kg). Tridsaťjedenročný kalifornský rodák už bol držiteľom spomenutého titulu. V roku 2012 ho vzal Mannymu Pacquiaovi v jednom z najkontroverznejších duelov histórie a zvládol aj dve úspešné obhajoby: o rok neskôr proti Ruslanovi Provodnikovovi i Juanovi Manuelovi Márquezovi. Prišiel oň v roku 2014, keď si ho opäť privlastnil Pacquiao. Ten ho stratil 2. mája po prehre s Floydom Mayweatherom, ktorý sa však predmetného opasku vzápätí vzdal.

 

"Mám jedinečnú príležitosť znovu sa stať majstrom sveta. Teším sa na šancu pokaziť Vargasovi nulu v kolónke neúspechov. V tréningu som sa vrátil ku koreňom, vďaka ktorým som bol svetovým šampiónom. Keď využijem svoju rýchlosť a um, všetko bude v poriadku. Chcem ho zastaviť, dostať ho na podlahu," vyhlásil podľa serveru ESPN Timothy "púštna búrka" Bradley.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies