Boxer Spadafora strašil predavačku: V jednej ruke mafin, v druhej nôž

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 12:08 • 2 min
Boxer Spadafora strašil predavačku: V jednej ruke mafin, v druhej nôž

FORD CITY - Bývalý profesionálny majster sveta v ľahkej váhe organizácie IBF Paul Spadafora úspešne pokračuje v ruinovaní svojej kedysi sľubnej boxerskej kariéry.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný Američan rozšíril zoznam svojich prevažne alkoholických výčinov, keď vyšlo najavo, že v priebehu jedného dňa 4. apríla napadol hneď dve ženy. Jednu v bare a druhú v obchode s rozličným tovarom. O incidente v pittsburskom Craftone sa vedelo už dávnejšie, Spadofora tu údajne udrel 63-ročnú ženu hlavou o stôl, vypil jej pivo a keď sa vydala privolať pomoc, zhodil ju na chodník. Polícia ho obvinila z prostého napadnutia a obťažovania. O niekoľko hodín neskôr sa "The Pittsburgh Kid", ako znie jeho prezývka, objavil v obchode siete Sheetz. V jednej ruke držal čučoriedkový mafin, v druhej útočný taktický nôž a kričal na predavačku niečo, čomu nerozumela. Voči privolanej hliadke vystupoval agresívne a trval na tom, že nie je gay. "Nebola schopná zistiť, čo kričí, ale mala veľký strach o svoj život," uvádza sa o obeti v policajnej správe. Vyplynuli z nej obvinenia z prostého napadnutia, požívania alkoholického nápoja na verejnosti a z obťažovania. Spadaforu čo nevidieť predvolajú na predbežné súdne pojednávanie. Jeho právnik Phil DiLucente verí, že ho z toho vyseká.

 

Spadafora ako 23-ročný získal titul IBF, keď v auguste 1999 zdolal Israela Cardonu. Majstrovského opasku sa však musel vzdať po obvinení zo streľby na priateľku v októbri 2003. V apríli 2006 ho odsúdili a 13 mesiacov strávil v zariadení pre mladistvých delikventov. Odvtedy viackrát porušil zásady podmienečného prepustenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona