Boxer Kovács sa v júni v Galante predstaví proti súperovi z Tanzánie

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 14:03 • 2 min
Boxer Kovács sa v júni v Galante predstaví proti súperovi z Tanzánie

GALANTA - Slovenský profiboxer Tomáš Kovács sa v piatok 21. júna predstaví v Mestskej športovej hale v Galante v súboji s tanzánskym pästiarom Saidom Mbelwom. TASR informovala marketingová manažérka Petra Bohuslavská. Tomi Kid Kovács sa po takmer štyroch rokoch opäť vracia na domácu pôdu a absolvuje svoj 23. zápas medzi profesionálmi.

slovakia

left justify in out

Mbelwa sa narodil 5. februára 1989, pochádza z boxerskej rodiny a v profesionálnom boxe pôsobí od roku 2007. Jeho bilancia je 22 víťazných stretnutí, z toho 15 K.O. S Kovácsom sa stretne v súboji vypísanom na osem kôl. "Za tých pár hodín, čo som mal možnosť informovať sa o súperovi usudzujem len toľko, že je to veľký bojovník a pôsobí silne. Černosi sú celkovo húževnatí v súboji a rýchli. Každopádne sa bude na čo pozerať a veľmi sa teším na zápas. Nielen preto, že opäť budem môcť vstúpiť medzi povrazy, ale hlavne z toho dôvodu, že budem zápasiť v Galante. Naposledy to bolo 18. decembra 2009, keď som tu boxoval a je čas pripomenúť si to. Mám zaujímavého súpera, pripravujeme skvelú šou a chystáme halu pre 1200 divákov, takže dúfam, že bude vypredané a vytvoríme poriadny kotol," uviedol Tomi Kid Kovács.

Galavečer boxu sa 21. júna začne o 18.00 h. V úvodných predzápasoch sa predstavia boxeri KO BOX Clubu Galanta, ktorí nastúpia proti výberu z ostravského klubu. Galavečer okorení pestrý sprievodný program.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona