VIDEO Boxer Klimenta hrýzol ako Tyson, tréner súpera ho vybavil ľavým hákom

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 19:08 • 2 min
VIDEO Boxer Klimenta hrýzol ako Tyson, tréner súpera ho vybavil ľavým hákom

MNÍCHOV – V nemeckom Mníchove sa konal galavečer boxu a fanúšikovia videli okrem kvalitných súbojov aj jeden zaujímavý incident.

slovakia

left justify in out

Galavečer boxu bol v plnom prúde, keď sa do ringu proti sebe postavili Srb Andrej Pešič a Rakúšan Astrit Klimenta.

 

Rakúšan nestrácal čas a súpera skúšal zaskočiť svojou zákernosťou už v prvom kole, keď sa ho pokúsil pohrýzť do ucha rovnako, ako to urobil Mike Tyson v súboji s Evanderom Holyfieldom. Prvý pokus však nevyšiel, tak sa o to pokúsil znova v závere úvodného kola.

 

 

To však už bolo priveľa aj na Srbovho trénera Alexandra Petkoviča, ktorý bol aj promotérom celej akcie. Klimenta bol zjavne v adrenalínovom opojení, keďže Petkoviča bez váhania napadol tiež. To však nemal robiť, lebo Petkovič bol ešte minulý rok aktívnym boxerom (58 profesionálnych zápasov).

 

Po krátkej slovnej výmene názorov ho Petkovič vybavil rýchlym ľavým hákom a Klimenta bol po údere značne otrasený. Vzápätí ho rozhodca diskvalifikoval, čo už bolo na Rakúšana príliš a divákom ukázal vztýčený prostredník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies