Boxer Khan si po bitke pospal vo väzení

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 13:56 • 2 min
Boxer Khan si po bitke pospal vo väzení

MANCHESTER - Britský boxer Amir Khan strávil podľa anglických médií noc vo väzení za bitku v meste Bolton. Z cely prepustili vyzývateľa na titul majstra sveta vo welterovej váhe na kauciu.

slovakia

left justify in out

Polícia v Manchestri nepotvrdila, že zatkla práve Khana. V stanovisku sa uvádza len to, že v nočných hodinách zo štvrtka na piatok zatkli 27-ročného muža za to, že fyzicky napadol dvoch 19-ročných mladíkov. Ani jeden z napadnutých mužov neutrpel vážne zranenia.
      

Britský boxer s pakistanskými koreňmi celý incident popiera. "Je to nezmysel, neverte tomu, čo čítate. Som doma s mojou rodinou a nikoho som nezbil," napísal Khan na svoje konto na sociálnej sieti Twitter.
      

Khan dúfa, že sa stretne o titul majstra sveta organizácie WBC s doposiaľ nezdolaným Američanom Floydom Mayweatherom juniorom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona