Boxer Fury trpí vážnou depresiou: Dúfam, že ma niekto zabije skôr, ako sa zabijem sám

NETKY.SK • 5 Október 2016, 15:57 • 2 min
Boxer Fury trpí vážnou depresiou: Dúfam, že ma niekto zabije skôr, ako sa zabijem sám

MANCHESTER - Billy Joe Saunders je znepokojený z duševného rozpoloženia svojho boxerského kolegu a dlhoročného priateľa Tysona Furyho. Saunders sa dokonca obáva, že 28-ročný Fury sa nedožije tridsiatky, pokiaľ nedostane potrebnú pomoc.

slovakia

left justify in out

"Mám preveľké starosti. Ak sa zaňho nepostaví verejnosť, môže to naveky ovplyvniť životy Tysona a jeho rodiny. Hovoril som s ním, je úplne dole a s nikým nechce komunikovať. Jeho myseľ je mimo, momentálne ma už nič neprekvapí. Poznám ho dôkladne a je na tom nesmierne zle," povedal Saunders pre server ESPN.

 

Po tom, ako Fury koncom uplynulého roka zdolal Vladimir Klička a stal sa šampiónom superťažkej hmotnostnej kategórie, sa jeho profesionálna kariéra ubrala nesprávnym smerom. Dvakrát zrušil plánovanú odvetu s Ukrajincom, raz pre zranenie a potom pre mentálnu nepripravenosť. Britská antidopingová agentúra (UKAD) sa bude zaoberať jeho pozitívnym nálezom na anabolický steroid nandrolon a Dobrovoľná antidopingová asociácia (VADA) mu 22. septembra pri náhodnej kontrole našla v tele kokaín.

 

Brit sa priznal k jeho užívaniu a v pondelok na tri hodiny prostredníctvom twitteru zavesil rukavice na klinec. "Trpím maniodepresiou. Dúfam len, že ma niekto zabije skôr, ako sa zabijem sám," uviedol Fury pre magazín Rolling Stone

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies