Boxer Colón po ďalšej operácii, stále v kóme

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 07:43 • 2 min
Boxer Colón po ďalšej operácii, stále v kóme

ATLANTA - Portorický profesionálny boxer Prichard Colón, ktorý leží v kóme od októbrovej prehry diskvalifikáciou s Terrelom Williamsom v súboji welterovej hmotnostnej kategórie, má za sebou operáciu chrbtice.

slovakia

left justify in out

V atlantskej nemocnici Shepherd Center mu vložili katéter, jeho účelom je uvoľnenie svalov. Dvadsaťtriročný pästiar podstúpil druhý chirurgický zákrok za dva týždne. Aj keď zostáva komatózny, jeho otec je veľmi optimistický. "Operácia mu má pomôcť v boji proti kŕčovitosti. Bola rozdielna od predchádzajúcich, no absolútne nevyhnutná pri jeho uzdravovaní. Zareagoval veľmi pozitívne, dúfame v progres v najbližších dňoch. Ďakujeme za všetky modlitby a podporu," povedal Richard Colón zámorskému serveru ESPN.

 

P. Colón sa v spomenutom zápase stal obeťou niekoľkých úderov proti pravidlám do zadnej časti hlavy. Po dueli odišiel do šatne, kde však čoskoro začal byť dezorientovaný, zvracal a napokon skolaboval. Nasledovala urgentná operácia. Po jednom z ilegálnych úderov zostal dlhší čas na zemi a údajne ringovému lekárovi naznačoval, že je zmätený. Podľa Los Angeles Times niekto z členov Colónovho tábora uviedol, že sťažnosti boxera zostali nevypočuté.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies