Boxer Billy Joe Saunders dostal za zvrhlé video pokutu 100-tisíc libier

NETKY.SK • 27 September 2018, 14:57 • 2 min
Boxer Billy Joe Saunders dostal za zvrhlé video pokutu 100-tisíc libier

LONDÝN - Britský šampión organizácie WBO v strednej váhe Billy Joe Saunders dostal pokutu 100-tisíc libier a varovanie od riadiaceho orgánu profesionálneho boxu vo Veľkej Británii (BBBofC) za zvrhlé video.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný pästiar nahral ponižovanie prostitútky, ktorú výmenou za drogy donútil napadnúť náhodného okoloidúceho. Žena nazvala neznámeho muža pedofilom a udrela ho.

 

Saunders aj s kumpánom sledovali scénu z automobilu a po "predstavení" so smiechom odišli z miesta činu. Nahrávka sa dostala na sociálne siete a zverejnili ju mnohé britské médiá. Saunders sa dodatočne ospravedlnil.

 

"Bol uznaný vinným z toho, že poškodil dobré meno boxu. Celá pokuta pôjde na charitatívne účely, pre bývalých boxerov, ktorí sa dostali do ťažkých životných situácií," cituje Independent stanovisko BBBofC. Saundersa vyšetruje aj polícia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies