Boxer Bellew zvíťazil aj so zlomenou rukou, Haye podstúpil operáciu achilovky

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 13:39 • 2 min
Boxer Bellew zvíťazil aj so zlomenou rukou, Haye podstúpil operáciu achilovky

LONDÝN - Tony Bellew aj David Haye boxovali väčšinu svojej vzájomnej konfrontácie so zraneniami.

slovakia

left justify in out

Britskí rivali sa stretli v sobotnom netitulovom súboji superťažkej hmotnostnej kategórie, Bellew v londýnskej O2 Arene triumfoval technickým knokautom v predposlednom jedenástom kole.

 

Haye na začiatku utrpel úplne roztrhnutie pravej achilovky, statočne bojoval niekoľko ďalších kôl, až kým jeho roh nehodil uterák do ringu. V nedeľu podstúpil operáciu a o deň neskôr vyšlo najavo, že jeho oponent od druhého alebo tretieho kola boxoval so zlomenou pravou rukou.

 

Šampión organizácie WBC v ťažkej váhe zažil úspešný debut v superťažkej divízii. Obaja protagonisti pripustili možnosť odvety, ktorá by sa mohla uskutočniť v domovskom stánku liverpoolskeho futbalového klubu FC Everton. Práve z tohto mesta pochádza Bellew. U 36-ročného Hayeho, ktorý absolvoval tretí súboj po návrate do profesionálneho ringu, je v hre aj ukončenie kariéry.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona