Prvá Joshuova obhajoba 25. júna, potom príde Fury

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 14:29 • 2 min
Prvá Joshuova obhajoba 25. júna, potom príde Fury

LONDÝN - Britský profesionálny boxer Anthony Joshua má svoju premiérovú obhajobu opasku organizácie IBF v superťažkej hmotnostnej kategórii, ktorý získal 9. apríla v domácom prostredí londýnskej O2 Areny od Američana Charlesa Martina, naplánovanú na 25. júna v rovnakom dejisku.

slovakia

left justify in out

 S najväčšou pravdepodobnosťou sa opäť stretne s protivníkom z USA. "Do úvahy prichádzajú Bermane Stiverne, Éric Molina, Bryant Jennings alebo Dominic Breazeale. Ďalší zápas už môže byť proti Tysonovi Furymu. Tiež duel s Davidom Hayem by bol veľký a finančne zaujímavý, ale Anthony chce unifikovať divíziu a tituly má Fury," prezradil pre Sky Sports Joshuov promotér Eddie Hearn zo spoločnosti Matchroom.

O zlatého olympijského medailistu z Londýna 2012 prejavili eminentný záujem obaja najväčší hráči medzi americkými prémiovými televíznymi stanicami, v ktorých portfóliu figuruje box - HBO a Showtime.

 

"Hovoril som so šéfmi oboch kanálov. Anthonyho debut na Showtime bol úspešný. Joshua sa stane globálnou pästiarskou hviezdou číslo 1. Čoskoro oznámime meno dlhodobého partnera," dodal Hearn.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies