Box: Mexičan Alvarez obdaroval Smitha prehrou

NETKY.SK • 22 December 2020, 13:21 • 2 min
Box: Mexičan Alvarez obdaroval Smitha prehrou

Mexický boxer Saul "Canelo" Alvarez zdolal v zápase o opasky WBA a WBC v super strednej váhe Britovi Callumovi Smithovi.

slovakia

left justify in out

Mexický boxer Saul "Canelo" Alvarez vyhral nad Britom Callumom Smithom. Stalo sa tak tento víkend v Texaskom San Antoniu.

 

Pikoškou tohoto zápasu bolo že Smith (27-1 z toho 19 K. O. ) sa chcel Mexičanovi pomstiť za knockaut  na je brata Liama v roku 2016. Alvarez ale v dvanástich kolách od úvodu dominoval. Po dvanástich kolách sa rozhodcovia jednohlasne zhodli na víťazstvo pre Saula Alvareza.

 

Pre Brita Calluma Smitha to bola prvá prehra v kariére. Treba ale uznať že vydržal poctivo dvanásť kôl a aj on uštedril Alvarezovi mnoho úderov.

 

Alvarez hneď po zápase ohlásil že v najbližsom zápase by chcel mať v ringu Kazacha Genadija Golovkina. S týmto zápasníkom má bilanciu jedna remíza a jedno víťazstvo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona