Bouchardovej hlava opäť témou

NETKY.SK • 29 Január 2016, 09:06 • 2 min
Bouchardovej hlava opäť témou

SYDNEY - Hlava kanadskej tenistky Eugenie Bouchardovej je opäť pretriasanou témou, tentoraz z príjemnejšieho dôvodu ako vlani počas newyorských US Open. Finalistka predvlaňajšieho Wimbledonu radikálne zmenila účes, nechala sa odvážne vystrihať zboku, s výsledkom kaderníckej práce sa podelila prostredníctvom sociálnych sietí.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročná niekdajšia päťka svetového rebríčka WTA Bouchardová prehrala na terajších melbournských Australian Open už v 2. kole v šlágri proti Poľke Agnieszke Radwanskej (4:6, 2:6). Nefiguruje v oficiálne predbežnej nominácii tenistiek svojej krajiny na budúcotýždňové domáce fedcupové stretnutie s Bieloruskami v Québec City v 1. kole II. svetovej skupiny. Bouchardová minulý rok na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických utrpela otras mozgu, keď sa pošmykla v zázemí USTA Billie Jean King National Tennis Center (krátko po prekonaní Dominiky Cibulkovej v 3. kole), pripravilo ju to prakticky o celú jeseň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies