Bouchardová minimálne do konca sezóny s koučom Högstedtom

NETKY.SK • 4 Október 2015, 15:14 • 2 min
Bouchardová minimálne do konca sezóny s koučom Högstedtom

PEKING - Švédsky kouč Thomas Högstedt bude minimálne do konca tejto sezóny dohliadať na prípravu kanadskej tenistky Eugenie Bouchardovej. Informáciu priniesla napríklad národná verzia portálu Yahoo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročná finalistka vlaňajšieho Wimbledonu Bouchardová sa 4. septembra v neskorých večerných hodinách pošmykla v tmavých priestoroch zázemia newyorského areálu USTA Billie Jean King National Tennis Center počas US Open, udrela sa do hlavy a o dva dni neskôr nenastúpila na osemfinále dvojhry proti Talianke Roberte Vinciovej. V 3. kole premohla Dominiku Cibulkovú tesne 7:6 (9), 4:6, 6:3. O niekoľko hodín neskôr smoliarsky skončila v nemocnici. Odvtedy absentuje v súťažnom dianí.


Bouchardová momentálne figuruje až na 36. priečke v renkingu, už bola aj na 5. mieste. V pondelok bude v 1. kole v Pekingu hrať s Nemkou Andreou Petkovicovou.


Päťdesiatdvaročný Högstedt v minulosti bol pri Tommym Haasovi, Na Li, Marii Šarapovovej, Caroline Wozniackej, Sloane Stephensovej, ale aj Daniele Hantuchovej. Na začiatku tejto sezóny krátko pomáhal Simone Halepovej. Bouchardová sa v auguste rozišla s trénerom Samom Sumykom, na sklonku zámorského letného turné jej krátkodobo radil Jimmy Connors.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies