Bouchardová ďakuje za podporu, termín návratu neznámy

NETKY.SK • 22 September 2015, 13:05 • 2 min
Bouchardová ďakuje za podporu, termín návratu neznámy

BRATISLAVA - Kanadská tenistka po otrase mozgu Eugenie Bouchardová poďakovala za priazeň svojim najbližším aj priaznivcom.

slovakia

left justify in out

Stále nie je známy termín jej plánovaného návratu do súťažného diania po tom, ako sa 4. septembra v neskorých večerných hodinách pošmykla v tmavých priestoroch zázemia newyorského areálu USTA Billie Jean King National Tennis Center, udrela sa do hlavy a o dva dni neskôr nenastúpila na osemfinále dvojhry proti Talianke Roberte Vinciovej.

"Ďakujem mojej rodine, priateľom a, samozrejme, fanúšikom za dojímavú lásku a podporu," uviedla prostredníctvom svojho twitterového konta 21-ročná finalistka vlaňajšieho Wimbledonu Bouchardová. V 3. kole medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických premohla Dominiku Cibulkovú tesne 7:6 (9), 4:6, 6:3. O niekoľko hodín neskôr smoliarsky skončila v nemocnici.

Momentálne 26. hráčka renkingu Bouchardová (bola už aj na 5. priečke) sa vo štvrtok odhlásila z tohtotýždňového podujatia WTA v Tokiu. Podľa The Globe and Mail jej zástupcovia neodpovedali na písomnú žiadosť o stanovenie najbližších športových plánov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies