Botanická ulica v Bratislave ostáva ešte mesiac čiastočne uzavretá

NETKY.SK • 2 September 2014, 10:06 • 2 min
Botanická ulica v Bratislave ostáva ešte mesiac čiastočne uzavretá

BRATISLAVA – Botanická ulica v Bratislave ostáva pre rekonštrukciu kanalizačného zberača naďalej čiastočne uzavretá. Vodičov v jazdnom páse v smere Karlova Ves a Devín obmedzia ešte do konca septembra. TASR o tom informovala vedúca referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta Daniela Rodinová.

slovakia

left justify in out

"Pôvodný termín bol do 31. augusta. Nakoľko z dôvodov vzniknutej havárie pri výdatných zrážkach a zaplavení budovaného podzemného diela – kanalizačného zberača pod Botanickou - nemohla stavba pokračovať, hlavné mesto povolilo časovú zmenu termínu," vysvetlila Rodinová. Vodičov tak budú obmedzovať do 30. septembra do polnoci.

 

Cesta je čiastočne zatvorená v úseku od priecestia cez električkovú trať pri internáte Družba po križovatku Riviéra. Celkovo ide o dĺžku 500 metrov. Do Líščieho údolia a na parkovisko Vodohospodárskej výstavby je chodník pre chodcov a vjazd bez obmedzenia. Jazdný pás v smere do mesta je obojsmerný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies