Boston údajne rokuje s Chárom o novom kontrakte

NETKY.SK • 7 Júl 2010, 10:05 • 2 min
Boston údajne rokuje s Chárom o novom kontrakte

Boston údajne rokuje s Chárom o novom kontrakte - Hokej Klub zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins údajne rokuje so svojím kapitánom, slovenským obrancom Zdenom Chárom o podpise nového kontraktu. Vysoký zadák má s medveďmi platnú zmluvu ešte na budúcu sez

slovakia

left justify in out

Klub zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins údajne rokuje so svojím kapitánom, slovenským obrancom Zdenom Chárom o podpise nového kontraktu.
      Vysoký zadák má s "medveďmi" platnú zmluvu ešte na budúcu sezónu, počas ktorej zarobí 7,5 milióna dolárov. Zámorské médiá však priniesli informácie, že generálny manažér klubu Peter Chiarelli si chce poistiť Chárove služby aj do budúcnosti a tak odštartoval rokovania o novom viacročnom kontrakte. Chiarelli údajne kontaktoval aj útočníka Patrica Bergerona, ktorý má taktiež kontrakt už iba na jednu sezónu.
      Chára odohral v základnej časti uplynulej sezóny 80 zápasov a nazbieral 44 bodov za sedem gólov a 37 asistencií. V play off nastúpil na ďalších 13 duelov s bilanciou dva góly a päť asistencií a svoj tím priviedol do semifinále Východnej konferencie, kde Boston podľahol neskoršiemu finalistovi Philadelphii Flyers 3:4 na zápasy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona