Boston prišiel o oporu, Chára: Šanca pre ďalších

NETKY.SK • 24 September 2015, 10:54 • 2 min
Boston prišiel o oporu, Chára: Šanca pre ďalších

BOSTON - Na pleciach Zdena Cháru bude v úvode nového ročníka hokejovej NHL ešte o to väčšia dávka zodpovednosti, že druhý najskúsenejší obranca v tíme Dennis Seidenberg bude chýbať Bostonu až dva mesiace. Dôvodom absencie 34-ročného nemeckého zadáka je operácia chrbta.

slovakia

left justify in out

"To nikdy nie sú príjemné správy, keď počujete, že niektorý z vašich spoluhráčov a stabilný obranca bude na určitý čas mimo. Tieto veci sa však stávajú. Zomlelo sa to rýchlo. Jedného dňa sme sa dozvedeli, že má problémy a odrazu o dva týždne ide na operáciu. Všetci mu prajeme skoré uzdravenie," citoval web Comcast SportsNet 38-ročného Cháru.


Kapitán Bruins zdôraznil, že Seidenbergov výpadok otvára dvere ďalším hráčom. "Je to šanca pre ostatných, aby sa ukázali. Máme v tíme hráčov, ktorí už majú za sebou niekoľko sezón v lige. Budeme spolu komunikovať a všemožne podporovať jeden druhého," dodal Zdeno Chára. Nový ročník NHL odštartuje 7. októbra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona