Boston prehral s Detroitom 2: 3

NETKY.SK • 27 September 2018, 09:19 • 2 min
Boston prehral s Detroitom 2: 3

NEW YORK - Hokejisti Bostonu v zostave s brankárom Jaroslavom Halákom a útočníkom Petrom Cehlárikom prehrali v noci na štvrtok v prípravnom zápase NHL na domácom ľade s Detroitom 2:3 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

 Cehlárik zaznamenal jednu asistenciu a na ľade strávil necelých 12 minút. Halák mal 33 úspešných zákrokov. Halákov krajan a brankársky kolega Patrik Rybár sedel na striedačke Red Wings.

Montreal bol porazený doma v derby s Torontom 3:5, Canadiens nepomohol ani gól útočníka Tomáša Tatara, ktorý v presilovke v 4. minúte otvoril skóre stretnutia. Neúspešný bol aj Winnipeg, ktorý v zostave s útočníkom Markom Daňom prehral v Minnesote 3:4. Daňo zaznamenal pri takmer 11 minútovom pobyte na ľade dve trestné minúty a jednu strelu.

 

výsledky prípravných zápasov NHL:

Boston - Detroit 2:3 pp (za domácich J. Halák kryl 33 striel, P. Cehlárik 0+1), New York Rangers - New York Islanders 3:4 pp, Pittsburgh - Buffalo 5:1, Montreal - Toronto 3:5 (za domácich T. Tatar 1+0/, Minnesota - Winnipeg 4:3, Colorado - Dallas 1:3, Anaheim - Los Angeles 7:4

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies