Boston opäť zavalil sneh, školy a úrady sú zatvorené

NETKY.SK • 10 Február 2015, 16:48 • 2 min
Boston opäť zavalil sneh, školy a úrady sú zatvorené

BOSTON - Verejná doprava a školy zostali v utorok uzavreté v okolí mesta Boston na východe štátu Massachusetts, ktorý v posledných dňoch zasiahla už tretia veľká snehová búrka za posledné dva týždne.

slovakia

left justify in out

V Bostone za tri napadlo ďalších 60 centimetrov snehu, pričom pred týždňom tam namerali skoro 90 centimetrov. Úrady už varovali, že pod náporom snehu by sa mohli zrútiť niektoré ploché strechy, kým ich robotníci stihnú očistiť. Z tohto dôvodu sa rozhodli zrušiť vyučovanie do konca tohto týždňa. Zatvorených je aj mnoho úradov, ktorých fungovanie nie je nevyhnutne potrebné. V utorok v okolí Bostonu nepremáva metro ani prímestské vlaky, dopravu však sprejazdnia ihneď po očistení koľají od háld snehu. Letecká doprava sa vrátila v utorok skoro do normálu, keďže zrušených bolo ráno len 12 percent letov z bostonského Loganovho letiska.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies