Boston na preposledný zápas do Ottawy bez Cháru, Bergerona a Thomasa

NETKY.SK • 5 Apríl 2012, 07:04 • 2 min
Boston na preposledný zápas do Ottawy bez Cháru, Bergerona a Thomasa

Boston na preposledný zápas do Ottawy bez Cháru, Bergerona a Thomasa - Hokej Hokejisti Bostonu Bruins sa musia vo svojom predposlednom zápase základnej časti NHL zaobísť bez kapitána Zdena Cháru, Patrice Bergerona a Tim Thomasa. Opory medveďov do Ottawy n

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Bostonu Bruins sa musia vo svojom predposlednom zápase základnej časti NHL zaobísť bez kapitána Zdena Cháru, Patrice Bergerona a Tim Thomasa. 
      Opory medveďov do Ottawy necestovali lebo dostali čas na oddych, pričom v poslednom stretnutí pred play off sa vrátia do zostavy Bruins.
      "Nie je to rovnaká situácia, ako keď vynecháte balík zápasov. Je to len jedno stretnutie a v poslednom zápase budem opäť v zostave," vysvetlil slovenský obranca Chára. 
      Na ľade senátorov sa nepredstaví ani zranený obranca Johnny Boychuk, ktorý utrpel zranenie dolnej časti tela v utorkovom zápase s Pittsburghom Penguins (3:5).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies