Boston Globe varuje: Chára potrebuje viac oddychu

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 13:11 • 2 min
Boston Globe varuje: Chára potrebuje viac oddychu

BOSTON - Chára by mal podľa Globe v zostávajúcich dueloch základnej časť hrať o čosi menej ako doteraz.

slovakia

left justify in out

Americký denník Boston Globe s blížiacim sa koncom základnej časti zámorskej hokejovej NHL varuje, že kapitán tímu Boston Bruins Zdeno Chára potrebuje trochu viac oddychu. Redaktor Fluto Shinzawa pripomenul, že najvyšší bek profiligy za ostatných 30 dní absolvoval okrem štyroch olympijských duelov ďalších päť v NHL, musel sa vyrovnať s výrazným časovým posunom pri ceste do Soči a potom aj späť, navyše bol vlajkonosičom Slovenska na otváracom ceremoniáli ZOH 2014. 

 

To všetko sa vraj podpísalo na výkonoch a najmä na rýchlosti slovenského obrancu. "V stredu popri ňom prenikol v predĺžení Matt D’Agostini a rozhodol o triumfe Buffala, v nedeľu nestíhal v súboji proti NY Rangers. Zdeno Chára, Tuukka Rask a Patrice Bergeron sú traja najdôležitejší hráči tímu. Ak sa z nich niekto zraní, alebo je unavený, Bruins majú obrovský problém," uvádza sa v článku.

 

Chára by mal podľa Globe v zostávajúcich dueloch základnej časť hrať o čosi menej ako doteraz, aby bol fit pred najdôležitejšie obdobie sezóny - play-off. Slovenský bek by sa mal venovať iba defenzívnej činnosti a po zisku puku odkorčuľovať na striedačku. Jednou z možností, ako Cháru trochu "odľahčiť", je angažovanie nového obrancu ešte pred stredajšou uzávierkou prestupov. V hre je údajne niekoľko mien, jedným z kandidátov je aj slovenský zadák Andrej Meszároš z Philadelphie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies