Boss sýkorovcov Lališ môže byť na úteku s falošnými dokladmi

NETKY.SK • 9 Február 2015, 09:30 • 2 min
Boss sýkorovcov Lališ môže byť na úteku s falošnými dokladmi

BRATISLAVA - Boss bratislavskej skupiny sýkorovcov Róbert Lališ, alias Kýbel, obvinený z viacerých vrážd, je stále na úteku a vo vrecku môže mať falošný občiansky preukaz, alebo aj sfalšovaný preukaz Slovenskej informačnej služby.

slovakia

left justify in out

Falošnými dokladmi sa podľa informácií Aktuálne.sk zaoberá Národná kriminálna agentúra. Muži z gangu "sýkoriek" sú obžalovaní z vrážd spáchaných v 90. rokoch minulého storočia. Na hlavnom pojednávaní na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Banskej Bystrici vyplávali na povrch informácie, že šéf partie má falošné doklady - občianske preukazy aj preukazy Slovenskej informačnej služby (SIS).

 

"V súčasnosti je možné potvrdiť, že sa Národná kriminálna agentúra vecou zaoberá, no bližšie informácie nie je možné poskytnúť," uviedla pre Aktuálne.sk hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová. SIS sa k téme nechce vyjadriť. "Vzhľadom na to, že v predmetnej veci prebieha súdne konanie, aby sme predišli ovplyvňovaniu, prípadne mareniu tohto konania," odôvodnil hovorca Branislav Zvara.

 

Podľa prokurátora Kýbel založil zločineckú skupinu a zorganizoval šesť vrážd. Obvinený je aj v ďalších prípadoch vrážd, tie ešte vyšetruje polícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies