Bosniaci sa neboja ofenzívnej sily Argentíny

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 16:36 • 2 min
Bosniaci sa neboja ofenzívnej sily Argentíny

RIO DE JANEIRO - Futbalisti Bosny a Hercegoviny nastúpia na svoj úvodný duel na majstrovstvách sveta v nedeľu proti favorizovanej Argentíne s rovnakou útočnou taktikou, ktorá ich zdobila počas celej kvalifikácie.

slovakia

left justify in out

Plány mužstva, ktoré v kvalifikácii o postup na MS v Brazílii nastrieľalo 30 gólov, zdajú byť odvážne, pre niekoho až hlúpe. Povesť tvrdohlavého trénera Safeta Sušiča spojená s útočnou stratégiou nehľadí na súpera, proti ktorému jeho tím stojí. Ani Messi a spol. mu nenaháňajú strach a svoju útočnú taktiku chce ešte "vylepšiť".

 

"Ťažko sa mi rozhoduje, no obetovať hráča, aby osobne strážil Messiho nie je pre náš tím nič prospešné. Nemyslím si, že sme niekedy odohrali zápas, kde sme osobne bránili nejakého konkrétneho hráča. Teraz to bude rovnaké," povedal sebavedome Sušič. 

 

Argentína chce získať svoj tretí titul majstra sveta a pravdepodobne má najsilnejší útok zo všetkých účastníkov šampionátu. Messi, Sergio Agüero, Ezequiel Lavezzi a Gonzalo Higuaín spolu skórovali viac než 100 krát za ich kluby v práve skončenej klubovej sezóne. 

 

Obranca Argentíny Ezequiel Garay varuje aj pred silou súpera. " Musíme sa sústrediť na každý detail. Musíme si byť vedomí toho, že to bude nebezpečný duel," povedal Garay.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies