Bosniaci proti Američanom bez zraneného Mujdžu

NETKY.SK • 13 August 2013, 14:11 • 2 min
Bosniaci proti Američanom bez zraneného Mujdžu

SARAJEVO - Do stredajšieho medzištátneho prípravného duelu vo futbale medzi Bosnou a Hercegovinou a Spojenými štátmi americkými (Sarajevo, 20.30 h SELČ) nezasiahne obranca domáceho tímu Mensur Mujdža. Zadák nemeckého klubu SC Freiburg má zranené koleno a tréner národného výberu Safet Sušič ho dodatočne ospravedlnil, takže nemusí byť k dispozícii pre stredajšie stretnutie. Päťdesiatosemročný kouč nedonominoval na miesto zraneného hráča žiadneho z náhradníkov. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránku Futbalového zväzu Bosny a Hercegoviny.

slovakia

left justify in out

Bosniaci sú na čele "slovenskej" G-skupiny v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta v Brazílii. Ako je známe, Slováci si v asociačnom termíne zmerajú sily s Rumunmi v Bukurešti.

Aktualizovaná nominácia futbalovej reprezentácie Bosny a Hercegoviny na medzištátne prípravné stretnutie proti USA (streda 14. augusta v Sarajeve):
Brankári: Asmir Begovič (Stoke City/Angl.), Asmir Avdukič (Borac Banja Luka), Jasmin Fejzič (VfR Aalen/Nem.)
Obrancovia: Ermin Bičakčič (Eintracht Braunschweig/Nem.), Emir Spahič (Bayer Leverkusen/Nem.), Toni Šunjič (Zaria Lugansk/Ukr.), Ervin Zukanovič (KAA Gent/Belg.)
Stredopoliari: Miralem Pjanič (AS Rím/Tal.), Senad Lulič (Lazio Rím/Tal.), Sejad Salihovič (TSG Hoffenheim/Nem.), Adnan Zahirovič (VfL Bochum/Nem.), Elvir Rahimič (CSKA Moskva/Rus.), Haris Medunjanin (Gaziantepspor/Tur.), Miroslav Stevanovič (Elche/Šp.), Zvjezdan Misimovič (Kuej-čou Žen-che/Čína), Avdija Vršajevič (Hajduk Split/Chor.)
Útočníci: Edin Džeko (Manchester City/Angl.), Vedad Ibiševič (VfB Stuttgart/Nem.), Edin Višča (Istanbul Büyüksehir Belediyespor/Tur.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies