Boris Kollár z nemocnice odkázal, že lekári nepoznajú hejt. Politikom odkázal zásadné posolstvo

NETKY.SK • 13 November 2020, 21:29 • 2 min
Boris Kollár z nemocnice odkázal, že lekári nepoznajú hejt. Politikom odkázal zásadné posolstvo

Predseda Národnej rady Slovenskej republiky Boris Kollár, ktorý utrpel vážny úraz po nehode jeho limuzíny, po čom podstúpil operáciu a bol vo veľmi vážnom stave, sa cíti stále lepšie.

slovakia

left justify in out

V tomto prípade hovorí koaličný politik až o zázraku, s ktorým sa stretol, prakticky sa akoby druhýkrát narodil. Pred týždňom sa ľuďom prihovoril ešte počas ležania. V piatok sa však už líder parlamentu a strany SME RODINA dokonca dokázal prvýkrát postaviť z postele. 

 

 

Sám naznačil jeden veľký zázrak, ktorým prešiel, vo svojom videu, ktorým sa druhý najvyšší ústavný činiteľ prihovoril občanom Slovenskej republiky. Poďakoval sa zamestnancom trojice nemocníc. Vo videu dal aj výzvu všetkým politikom, aby sa spojili a spolupracovali pre dobro veci.

 

 

„Všimol som si, že oni sa nehejtujú. Oni si nedávajú odkazy cez rôzne sociálne siete. Oni nerobia proti sebe tlačovky,“ dodal filozoficky Kollár potrebu spolupracovať. „Toto by mal byť príklad aj pre politikov, že len spoluprácou a nie hejtovaním sa zlepší aj ‚zdravotný stav našej spoločnosti´,” povedal líder vládneho hnutia SME RODINA. Od nehody limuzíny predsedu parlamentu uplynulo už 20 dní.

 

Šéf Národnej rady SR bude po návrate do práce pravdepodobne objasňovať aj okolnosti jazdy, pri ktorej na zadnom sedadle nesedel sám.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies