Boris Kollár sa spája s Petrom Pellegrinim!

NETKY.SK • 31 Máj 2022, 15:10 • 2 min
Boris Kollár sa spája s Petrom Pellegrinim!

BRATISLAVA - Predseda Sme rodina vyhlásil, že s lídrom strany Hlas-SD má dobrý vzťah, a to vďaka tvrdej opozično-koaličnej politike.

slovakia

left justify in out

Boris Kollár to uviedol v rozhovore pre denník Sme. „Veľmi tlačí a napáda našu koalíciu, ale nikdy to nerobí nekorektne. To si na ňom vážim. To je prvá vec. Druhá vec, v niektorých komunálnych voľbách, napríklad aj vo Vranove, ideme spolu. Nevidím dôvod, prečo by som sa mal strániť pána Pellegriniho pri strihaní pásky alebo on mňa," dodal. 

 

img

 

Predseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) a bývalý premiér sa nedávno stretli na otvorení športovej haly vo Vranove nad Topľou.

 

Líder Sme rodina nevidí problém ani v ďalšej spolupráci. „Budeme mať jednu kandidátku a možno aj jedného kandidáta na primátora. Jasne som povedal, že od regionálnych úrovní nemáme problém spolupracovať aj s opozičnými stranami alebo so stranami, ktoré dnes nie sú v Národnej rade," uzavrel. 

 

Prečítajte si tiež: Odkazovať školstvo na nové pochybné dane je hanebné, vyhlásil Gröhling



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies