Boris Kollár má veľké srdce: Zaplatil pohreb dievčat z autobusu smrti!

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 16:16 • 2 min
Boris Kollár má veľké srdce: Zaplatil pohreb dievčat z autobusu smrti!

BRATISLAVA – Známy podnikateľ Boris Kollár ukázal, že má veľké srdce. Rodinám tragicky zosnulých dievčat totiž daroval peniaze na pohreb.

slovakia

left justify in out

Podnikateľ chcel napriek tomuto šľachetnému činu zostať v anonymite. Túto informáciu priniesol denník Plus jeden deň. Kollár celú situáciu odmietol komentovať, povedal, že to ľudia aj tak pochopia nesprávne.

 

Peniaze odovzdal rodinám moderátor Patrik Herman, ktorý tri zo štyroch zosnulých dievčat poznal osobne. Podľa denníka každá rodina dostala po 2-tisíc eur. Podnikateľ sa od Hermana dozvedel, že rodiny zosnulých dievčat sú v zlej finančnej situácii. Boris Kollár neváhal pomôcť, aj napriek tomu, Že sa momentálne nachádza v Amerike.

 

Jeden pohreb bol už v pondelok a druhý sa konal včera. Nehodu na diaľnici D1 neprežili Zuzana († 18), Patrícia (†18), Nikola († 17) a Paulína († 17).

 

Zuzana N.

 

img

 

Patrícia D.

 

img

 

Paulína M.

 

img

 

Nikola H.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona