Boris Kollár: Krajniak by sa mohol vrátiť na post ministra práce

NETKY.SK • 22 Marec 2021, 09:33 • 2 min
Boris Kollár: Krajniak by sa mohol vrátiť na post ministra práce

SLOVENSKO - Boris Kollár tvrdí, že demisia Milana Krajniaka bola signálom pre koaličných partnerov. Krajniak by sa, podľa neho, mohol vrátiť na post ministra práce.

slovakia

left justify in out

Boris Kollár uviedol pre televíziu Markíza, že pri prípadnej rekonštrukcii vlády, by sa mohol do kresla ministra práce opäť vrítiť Milan Krajniak. "Budem rád, keď sa vráti pán Krajniak v budúcej vláde, keď bude zrekonštruovaná," povedal predseda parlamentu.

 

img

 

Súvisiaci článok: Hnutie Sme rodina je za štvorkoalíciu, a bude si nárokovať na post šéfa SIS

 

Milan Krajniak podal demisiu v stredu. Vedením rezortu bol zatiaľ poverený minister dopravy Andrej Doležal. Kollár v nedeľu, v diskusnej relácii RTVS povedal, že Krajniakova demisia bola signálom pre koaličných partnerov. "Všetci len kecajú, tak nech urobia nejaké kroky," povedal.

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZOVANÉ: Prezidentka prijala demisiu Milana Krajniaka, dočasným vedením rezortu práce poverila ministra dopravy

 

Kollár ďalej uviedol, že trvá na tom, aby aj naďalej vládla koalícia štyroch strán. No povedal, že si vie predstaviť aj "život v trojkoalícii". Menšinovú vládu vylúčil. Pripústil však, že môže prísť k zmene.

 

"Podstatná otázka nie je o výmene na poste predsedu vlády, ale to, či koaliční lídri dokážu zmierniť svoje egá," zdôraznil a dodal, že "miesto hádok sa musia sústrediť na prácu a pomoc ľuďom v čase pandémie".

 

Upozornil, že sa snaží byť voči všetkým koaličným i opozičným a partnerom korektný. "To však neznamená, že my budeme držať Matoviča za každú cenu. Chceli by sme, aby pokračovala štvorkoalícia, vieme si predstaviť trojkoalíciu, no nie sme za dvojkoalíciu, to poviem jasne," vysvetlil.

 

Možno vás bude zaujímať: Igor Matovič je ochotný odstúpiť, ak koaliční partneri dodržia dohodu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies