Boris Kollár chce, aby vláda dokončila svoje funkčné obdobie vo štvorkoalícii. Predčasné voľby nie sú riešením

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 17:36 • 2 min
Boris Kollár chce, aby vláda  dokončila svoje funkčné obdobie vo štvorkoalícii. Predčasné voľby nie sú riešením

Koaličná strana Sme Rodina s'hlasí s tým, vláda dokončila svoje funkčné obdobie vo štvorkoalícii.

slovakia

left justify in out

Po dnešnom rokovaní poslaneckého klubu a predsedníctva hnutia to uviedol Boris Kollár,  líder strany a predseda parlamentu. Boris Potvrdil, že Sme rodina neprichádza na rokovanie koaličnej rady so žiadnymi požiadavkami na personálne zmeny vo vláde.


„V súvislosti s vládnou krízou sa skloňovali rôzne scenáre ako pád vlády, predčasné voľby, menšinová vláda či personálne výmeny. Nič by sa tým však nevyriešilo,“ uvádza Boris Kollár.

 

Uverejnil používateľ Boris Kollar Streda 10. marca 2021

 

Koaličná rada

Boris Kollár dnes o 19:00 zvolal do budovy Národnej rady SR rokovanie koaličnej rady. „Pozície všetkých vládnych strán poznáme, preto chceme túto koaličnú krízu dnes ukončiť, aby sme sa mohli sústrediť na pomoc ľuďom,“ uviedol šéf zákonodarného orgánu.

Predseda parlamentu zdôraznil, že personálnymi výmenami by sa situácia v koalícii nijako nezlepšila, preto ich hnutie ani nebude požadovať. Od koaličných partnerov však bude podľa vlastných slov vyžadovať splnenie konkrétnych požiadaviek na zlepšenie situácie občanov v súčasnej pandemickej situácii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies