Boris Johnson sa pochlapil! S manželkou čakajú druhé dieťa

NETKY.SK • 1 August 2021, 11:17 • 2 min
Boris Johnson sa pochlapil! S manželkou čakajú druhé dieťa

LONDÝN – Manželia Johnsonovci čakajú ďalšieho potomka. Dieťa by sa malo narodiť už koncom tohto roka.

slovakia

left justify in out

Manželka britského premiéra Borisa Johnsona, Carrie, v sobotu oznámila radostnú správu. Na sociálnych sieťach sa pochválila, že s manželom čakajú ďalšie dieťa, ktoré by malo prísť na svet už koncom tohto roka. Informovala o tom agentúra Reuters. 

 

„Svoje tehotenstvo vnímam ako neuveriteľné požehnanie, súčasne sa však cítim ako uzlíček nervov,“ napísala Johnsonová v príspevku. Priznala tiež, že začiatkom roka potratila, čo jej zlomilo srdce. 

 

img

 

Prominentný pár má už jedného syna Wilfreda Lawrieho Nicholasa, ktorý sa narodil v apríli minulého roka. Keďže v tom čase ešte neboli svoji, so svadbou sa preto poponáhľali. Aby bolo všetko s kostolným poriadkom, zobrali sa iba mesiac po tom, čo Carrie porodila

 

Päťdesiatročný premiér má už štyri deti z predchádzajúceho manželstva s Marinou Wheelerovou a jedno z mimomanželského vzťahu. K danej téme sa Johnson veľmi nerád vyjadruje a počet svojich potomkov odmieta komentovať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies