Borčice v IV. lige, v kádri aj Náther

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 12:22 • 2 min
Borčice v IV. lige, v kádri aj Náther

BORČICE - Futbalisti FK Iskra Borčice vleteli na domácu scénu ako kométa, ale ich hviezda veľmi rýchlo zhasla.

slovakia

left justify in out

Namiesto naplnení ambícií na najvyššiu slovenskú súťaž, prišlo náhle rozhodnutie majiteľa Antona Fabuša o odhlásení sa z II. ligy, a tak mužstvo ani nedokončilo uplynulú sezónu. Futbal v Borčiciach však neskončil, v ročníku 2016/2017 sa tím mužov predstaví v IV. lige - skupina Severozápad.

 

Káder i realizačný tím prešiel výraznými zmenami. Športovým manažérom sa stal hráč Emil Le Giang, ktorý priviedol na trénerský post Jána Bíreša. "Chceme postúpiť a popritom budovať futbalový areál, ktorý by spĺňal kritériá pre najvyššiu súťaž, aby sme nemuseli hrať v exile. Chceme to robiť skromne a tvrdou prácou,“ uviedol pre klubový web E. Le Giang, ktorý bude stále pôsobiť aj ako hráč. Jeho spoluhráčmi budú aj naďalej viacerí známi prvoligoví hráči: Ľuboš Hanzel, Matej Siva, Miroslav Barčík, Oliver Augustíni či Matej Náther, ktorý sa na Slovensko vrátil z poľského Nowého Saczu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona