Boonen dostal zelenú na návrat domov

NETKY.SK • 15 Október 2015, 18:31 • 2 min
Boonen dostal zelenú na návrat domov

ABÚ ZABÍ - Belgický cyklista Tom Boonen sa môže z Abú Zabí vrátiť do vlasti. Potvrdilo to štvrtkové CT vyšetrenie.

slovakia

left justify in out

"Tomova situácia sa vyvíja podľa očakávaní. Ako náhle sa dostane späť do Belgicka, bude musieť niekoľko týždňov oddychovať a potom môžeme začať plánovať novú sezónu," cituje portál cyclingnews.com lekára Boonenovho tímu Etixx - QuickStep Yvana van Mola.


Čerstvo 35-ročný (nar. 15. októbra 1980) spolujazdec Slováka Martina Velitsa spadol minulý piatok v 2. etape podujatia Okolo Abú Zabí, udrel si hlavu, zlomil si spánkovú kosť a bol zakrvavený. Niekoľko sekúnd bol aj v bezvedomí a po incidente ho previezli do miestnej nemocnice. Podľa prvých prognóz lekárov mal kráľ jednodňových pretekov odpočívať až šesť mesiacov, čo by mu znemožnilo účasť na budúcoročných jarných klasikách. Tie vynechal aj tento rok, pretože si v marci na pretekoch Paríž - Nice poškodil pri páde ramenný kĺb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona