Boonen cítil životnú formu, teraz je v nemocnici

NETKY.SK • 9 Október 2015, 18:35 • 2 min
Boonen cítil životnú formu, teraz je v nemocnici

ABÚ ZABÍ - Belgický cyklista Tom Boonen mal smolu v piatkovej 2. etape na pretekoch Okolo Abú Zabí, keď musel po páde odstúpiť.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 35-ročná hviezda klasík bola chvíľu po kolízii v bezvedomí, pôvodné správy nepotvrdili zlomeniny. Rodáka z Molu odviezli po incidente do miestnej nemocnice. "Tom mal po tvári krv, ale netiekla mu z ucha," uviedol lekár jeho tímu Etixx - QuickStep Stefano Tredici.


Boonen v zelenom tričku pre lídra bodovacej súťaže spadol po šprintérskej prémii na 55. kilometri spolu s jazdcom MTN-Qhubeka Theom Bosom. Ten tiež musel odstúpiť. Z víťazstva v etape sa tešil taliansky šprintér tímu Sky Elia Viviani pred slovenským majstrom sveta Petrom Saganom z Tinkoff-Saxo. "Bol som za Bosom, Boonen bol za mnou. Bos narazil do niečoho na ceste a spadol, ale nevidel som, čo sa presne stalo. Tom vyzeral fakt zle," povedal iný jazdec MTN-Qhubeka Songezo Jim.


Paradoxom je, že Boonen ešte po 1. etape pretekov v Abú Zabí hovoril o tom, že je vo forme ako spred troch rokov, keď vyhral za sebou štyri klasiky Gent-Wevelgem, E3 Harelbeke a najmä monumenty Okolo Flámska a Paríž-Roubaix. Informácie pochádzajú z portálu cyclingnews.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies