Bony poprel špekulácie, že z ManCity chystá návrat do Swansea

NETKY.SK • 20 Január 2016, 09:59 • 2 min
Bony poprel špekulácie, že z ManCity chystá návrat do Swansea

MANCHESTER - Wilfried Bony poprel špekulácie britských médií o tom, že opustí Manchester City a vráti sa do bývalého klubu vo Swansea. Futbalista Pobrežia Slonoviny nedávno vyjadril sklamanie, že po návrate kanoniera Sergia Agüera do zostavy stratil miesto v základnej jedenástke.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu odchod z tímu anglického vicemajstra vylúčil. "Som v tomto klube šťastný. Všetky podobné špekulácie nie sú založené na pravde. Mám kontrakt s tímom, ktorý patrí k tým najlepším vo Veľkej Británii," cituje Reuters Bonyho slová.

Bony hral pri Agüerovi "druhé husle" už aj v minulosti. V zostave Citizens sa v Premier League objavil dvadsaťsedemkrát, z toho až v šestnástich prípadoch naskočil do stretnutia ako náhradník. "Nemám dôvod opustiť Manchester City. Hráme Ligu majstrov, patríme medzi top kluby sveta. Som spokojný a potešený, že tu hrám," dodal reprezentant Pobrežia Slonoviny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies